17/3/13

Ταξί! Ταξί!

Αποσπάσματα από το νέο πόνημα του Ιωάννη Κωτούλα "γυρίστε το γαλαξία με ένα ταξί". 

"Αφού σκόραρε ο Κατίδης, και θεωρώντας ότι η δουλειά του τέλειωσε, σήκωσε το χέρι για να βρει ταξί να φύγει. Ήξερε τι έκανε, μιας και χιλιάδες ταξιτζίδες που έβλεπαν τον αγώνα από το σπίτι τους έσπευσαν να παραλάβουν τον πελάτη. Μετά μη μπορώντας να πληρώσει την σημαία όλων αυτών των ταξί αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη. Οι σημαίες των ταξί ήταν γερμανικές, πράγμα φυσικό μια και ήταν γερμανικές και οι μάρκες τους.
Οπαδός των ταξί και ο Αδόλφος Χίτλερ συνήθιζε να βγαίνει συχνά στο δρόμο ή στο μπαλκόνι κάνοντας σήμα για ταξιτζίδες. Δυστυχώς οι οπαδοί του που κατέκλυζαν τους γύρω δρόμους δεν επέτρεπαν στα ταξί να προσεγγίσουν. Ακούγοντάς τον να φωνάζει τον προορισμό του, μιας και έτσι κάνουμε όλοι όταν καλούμε ταξί, χιλιάδες οπαδοί του ξεκίνησαν να πάνε οι ίδιοι στο Στάλινγκραντ. Αλλά στο Στάλινγκραντ ήταν κακοί άνθρωποι και τους σκότωσαν. Έτσι, ο Χίτλερ σταμάτησε να ψάχνει ταξί και αυτοκτόνησε από τη δυστυχία του.
Στη μνήμη του η χρυσή αυγή έκανε και το συνδικάτο χιτλερικών ταξιτζίδων υποστηρίζοντας ότι τα ταξί δημιουργήθηκαν στην Αρχαία Ελλάδα και μόνο στους Εβραίους λέει δεν άρεσαν τα ταξί, και προτιμούν τα τραίνα ακόμα και για να πάνε στο φούρνο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου