10/7/09

μ αυτόν τον πλεύρη κοιμάσαι

ο άρειος πάγος θα επανεξετάσει το ζήτημα της κυκλοφορίας του βιβλίου του πατέρα πλεύρη για του εβραίους. το βιβλίο δεν καταφάσκει απλώς τα φασιστικά στερεότυπα για τους εβραίους, αλλά καλεί ρητά σε ένα νέο αουσβιτς. ο γιος πλεύρης όχι μόνο δεν έχει διαχωρίσει τη θέση του από το μπαμπά αλλά στηρίζεται στο οικογενειακό εμπορικό σήμα. ο ελληνικός λαός τον έστειλε στην ευρωβουλή. το κόμμα των πλεύριδων θα ήθελε να συνεργαστεί στην ευρωβουλή με το κόμμα του ακραίου κυρίου φίνι. όμως αυτός ο ακραίος τους υποψιάστηκε και ζήτησε να υποβληθούν πρώτα σε φασιστικό έλεγχο.
οι πλεύριδες απομακρύνθηκαν τότε σφυρίζοντας αδιάφορα. σήμερα διαμορφώνουν τη πολιτική ατζέντα της χώρας. σήμερα ο κώστας καραμανλής τους ακολουθεί και έχει γίνει ο σημαιοφόρος της ευρώπης στο θέμα των κλειστών συνόρων. και όλα αυτά που ακούς πλέον να λέγονται για τους μουσουλμάνους δε διαφέρουν και πολύ απο όσα λέγονταν πριν 75 χρόνια για τους εβραίους. Πρέπει οι άνθρωποι που στηρίζουν αυτά τα πολιτικά μορφώματα να καταλάβουν ότι δε μιλάμε πια για κάποιες γραφικότητες, αλλά ότι με τις επιλογές τους στηρίζουν μια επικίνδυνη κατάσταση.
προσθήκη 12.7.09
βρήκα μερικά αποσπάσματα απο το έργο του μεγάλου θεωρητικού του λάος, απολαύστε τα:
"Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα"
"Ξυπνήστε. Οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει"
"Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι….φθάνει η ώρα των αντιποίνων"
"Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη"
"Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει"
"Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους"
"Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι"
(κάτω από φωτογραφία του Άουσβιτς): "Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον"
"δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, παράσιτα, διαφθορείς…της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς"
"Το ΖΥKLON B δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως…όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας"
"Η Εβραική πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη"
"Απελευθερωθείτε από την Εβραικήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεως, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου