11/7/09

all you fascists bound to lose

7/7/09
Ο ιδιωτικός και νεοφιλελεύθερος ΟΤΕ στέλνει εξώδικό απαιτώντας να κλείσει το δίκτυο αντιπληροφόρησης Ιντιμίντια (αντίθετα έχει διαρεύσει ότι το ΝΑΤΟ που το πληρώνει και η Ελλάδα στέλνει λεφτά για την αντιπληροφόριση που επιθυμεί να έχει στο Ιράν στο όνομα της δημοκρατίας).
Την ίδια μέρα, στην αντιρατσιστική πορεία είδαμε τύπους της χρυσής αυγής να βγαίνουν από την αγκαλιά των ματ με πέτρες, συσκευές ηλεκτροπληξίας και βόμβες μολότοφ και να επιτίθενται στη πορεία. Είδαμε να πέφτουν βροχή κρότου λάμψης και δακρυγόνα χωρίς κανένα λόγο, είδαμε να διασπούν μια πορεία που δεν είχε προκαλέσει και να αναγκάζουν 3 χιλιάδες άτομα να τρέχουν εγκλωβισμένα σ' ένα στενό δρόμο.
8/7/09
Στην ελευθεροτυπία δημοσιεύεται φωτογραφία που δείχνει χρυσαυγίτες ανάμεσα σε μπάτσους την ώρα της πορείας. Δυο χρυσαυγίτες φαίνονται καθαρά να ανταλλάσουν βόμβες μολότοφ. Οι μπάτσοι έχουν οπτική επαφή μιας και εμφανίζονται να είναι παντού γύρω τους αλλά προφανώς δεν αντιδρούν. Κράτος και παρακράτος ενώνουν τις δυνάμεις τους και αρχίζουν το κυνήγι Τα ελεύθερα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν για τη φωτογραφία και τα γεγονότα λειτουργώντας πλέον ως όργανα πασοκικής (Μέγκα), κρατικής (ΕΡΤ) ή άλλης προπαγάνδας.
9/7/09
Ο υπουργός Μαρκογιανάκης επισκέπτεται τη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα συνομιλεί και συγχαίρει τους κρατικούς και παρακρατικούς φασίστες που κρατούν τους μετανάστες μακριά από τη πλατεία.
Αμέσως μετά μερικοί χρυσαυγίτες φτάνουν στη Villa Amalias και επιτίθενται με μολότοφ, φωτοβολίδες και καπνογόνα. Εκείνη την ώρα στη VA υπάρχει κόσμος λόγω μιας θεατρικής παράστασης. Οι παρευρισκόμενοι βγήκαν και έτρεψαν σε φυγή τους φασίστες. Στη βιασύνη τους, οι αγανακτισμένοι αυτοί πολίτες με το διακριτικό της σβάστικας άφησαν πίσω μια από τις σακούλες με μολότοφ που είχαν.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12 Ιουλίου, 2009

    Ενημερωτικό Δελτίο Ιουλίου 2009
    Η Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μετατρέπεται σε σύμβολο αντίστασης των Ελλήνων!
    http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_6262.html
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
    http://youtube.com/watch?v=Gpu2LJQG7y4
    Περί Indymedia
    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1872:-indymedia
    Επιμένει ο ΟΤΕ για Indymedia
    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1877:-indymedia
    Υπενθυμίζεται ότι από το Μάιο του 2009 εκκρεμεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση-μήνυση Ελλήνων πολιτών που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα της 24.11.2008 & της 19.01.2009 καθώς & στη συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας 09.05.2009 για σωρεία κακουργηματικών & πλημμεληματικών πράξεων από τις πρυτανικές αρχές του ΕΜΠ,λοιπούς εμπλεκόμενους & άλλους υπεύθυνους μέσω κυρίως της αναρχοτρομοκρατικής ιστοσελίδας Indymedia του ΕΜΠ http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_2788.html

    http://thessalikiafypnish.blogspot.com/2009/07/2009.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρώτο λινκ λέει οτι γεμασατε τις καφετέριες της πλατειας!! Αλήθεια είναι! χαχα εισαστε πολυ γελοίοι ρε συ. Ως προς τους αγανακτισμένους πολίτες της πλατείας, πέρασαν αλλά δε κόλισαν.
    Δε ξέρω τι σχέδια έχετε για εκατομύρια ανθρώπων που μοιραζόμαστε το προνόμιο να συμβιώνουμε (μάλλον συμφωνείτε με τον πατέρα πλεύρη για στρατόπεδα συγκέντρωσης Αουσβιτς). Δε ξέρω πως εννοούσε ο Καρατζαφέρης στο συνέδριο του ΛΑΟΣ οτι θα φτιάξει πάλι τη Μεγάλη Ελλάδα του Βενιζέλου (μάλλον αδειάζοντας μια Κωνσταντινουπολη 11 εκατομυρίων... αλλά μετά πως θα τη γεμίσετε;)
    Τα άλλα λίνκς είναι γεμάτα με αντιφάσεις και ασυνέπειες. Ξέρετε ότι η λογική σας δε μπορεί να επιβιώσει στο καθαρό αέρα του διαλόγου παρά μόνο στα βρόμικα μυαλά σας.
    Ως προς τα γεγονότα τα είδα απο κοντά. Χέρι χέρι με την αστυνομία πάτε. Κράτος και παρακράτος, ένα μάτσο χουλιγκάνοι που μισούν τους αδύναμους και ψάχνουν ευκαιρία να ασκήσουν βια. Ξέρουμε ότι πάτε τα βράδυα και βαράτε ανύμπορους απο τον κάματο μετανάστες για να ξεκαυλώσετε. Μαζεύουμε ήδη τις καταγγελίες. Η τρομοκρατία σας δε θα περάσει.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΉ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ -ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΥΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΆΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή